Megállás nélkül drágulnak itthon az élelmiszerek, ezért egyre nagyobb az igény az otthoni, háztáji termelésre és az önfenntartásra. Nem számít, hogy nagyobb vagy kisebb területről, konyhakertről vagy éppen balkonládáról van szó, láthatóan egyre több embert érdekel ez a tevékenység. Persze, ebbe sem szabad csak úgy belecsapni, előtte érdemes jó néhány dolgot átgondolni és tippeket megfogadni, hogy garantált legyen a siker és learathassuk munkánk gyümölcsét. Hogy hogyan, az az alábbi cikkből kiderül.
Ebben nyújthat követendő példát és adhat a gyakorlatban is működő, remek tippeket a somogyvámosi Krisna-völgy, ahol évtizedek óta természetes módon termelnek, tehát a természet rendszerét próbálják másolni, és ahol évente több tonna zöldséget- és gyümölcsöt, valamint többféle gabonát „állítanak elő” – írja a HelloVidék. De vajon mi a titkuk? Természetes módon termelnek, tehát a…