Vajon ismerjük ezeket eléggé és merünk esélyt adni nekik, hogy helyet szorítsunk számukra a konyhánkban és rendszeresen használjuk ételeink gazdagítására és ízesítésére?
Míg korábban elsősorban csak a cöliákiások fogyasztottak kényszerűségből másféle liszteket, porokat, már nem fonódik össze ilyen magától értetődő módon az alternatív lisztféleségek használata a betegségtudattal. Éppen ellenkezőleg, a prevenció, az egészségtudatos és változatos táplálkozás fontos eszközeivé nőtték ki magukat.
Az ember számára valójában sokkal természetesebb lisztkeveréket, mint kizárólag búzalisztet használni, sőt, így a végeredmény ízletesebb, rostdúsabb és egészségesebb lesz.
Szédítően széles kínálat
Az utóbbi időben a lisztek választéka nem kicsit vált zavarba ejtővé és a hozzáférhetőségük is meglehetősen könnyű, ezért úgy tűnik, a búza egyeduralma végre komolyan kezd meginogni.
Be kellett…