A főváros közelsége és a mezőgazdaság szeretete kínálta a lehetőséget az élelmiszer-kereskedelemben jártas pomázi vállalkozóknak, hogy élményként tálalva vigyék közelebb a növénytermesztést és állattenyésztést a városból érkezőkhöz.
A Breier Farmon megtermelt gyümölcsökből, az itt hízlalt sertésekből és magyar tarka marhákból, valamint a francia szülőpároktól származó, saját keltetésű Red master baromfiból helyben, hagyományos eljárással készülnek azok az ételek, amelyeket az igényesen kialakított Tanya Bisztróban ide betért turisták elfogyaszthatnak, legyen az húsétel, szalámi, sajt, joghurt vagy épp lekvár.

A farm életközeli élménybe csomagolva, 50 hektáron mutatja be a gyümölcstermesztést, a szintén 50 hektáros szántón takarmányt termelnek, és kukoricalabirintust terveznek a fiataloknak, a 80 hektáros legelő pedig a 40 körüli…